Stad där kollegor pratar med PTT i GroupTalk till varandra mellan olika byggnader

Varför välja GroupTalk?

Under årens lopp har vi kommit till insikten att GroupTalk kunder vanligtvis ingår i en av fyra kategorier. Vi anser att det är bättre att beskriva de olika kundernas behov än den traditionella metoden att presentera fallstudier för olika kundvertikaler.

Vi tror att du kan känna igen din organisations behov i någon av kategorierna nedan.
Klicka på länken nedan för att ta del av värdefull information i vår broschyr. 

GroupTalk Broschyr

En människa skriver på en dator med en illustration som visar på människor som kommunicerar i grupp

Gruppkommunikation för samarbete

Vi letar efter en effektiv samarbetslösning för våra mobila arbetare.

Företag som vill vara konkurrenskraftiga satsar på att bli digitala med en digital transformationsstrategi. Mobiltelefonen blir den plattform som möjliggör effektiva arbetsflöden, som håller samman spridda arbetsgrupper och blir tillväxt samt produktivitetsdrivare, oavsett din bransch.

Alla har en telefon och den är bra för att ringa från person till person.

I många företag räcker emellertid inte telefonsamtal, det finns ett uttryckligt behov av att snabbt tala och samordna i grupp. Genom att använda GroupTalk kan alla organisationer dra nytta av kraften i gruppkommunikation, utan infrastrukturinvesteringar eller kostsamma implementeringsprojekt.

GroupTalk tjänsterna gör det möjligt för digitala arbetare / ensamarbetare att samarbeta mer effektivt och öka säkerheten.

Nedan finner du exempel på branschvertikaler som drar nytta av realtids gruppkommunikation via röst och text i GroupTalk, klicka på din bransch för att läsa mer information: säkerhet, vaktbolag och blåljus, bilbärgare, flyg, taxi, bygg, transport, detaljhandel och köpcentrum, offshore - olja, gas och vindkraftverk, ATmosphere EXplosible (ATEX) arbetsmiljöhotell, fabrik, hamnar, sport, event, restaurangerideella organisationer m.fl.

 

Se videon om Den Digitala Arbetaren

En människa skriver på en dator med en illustration som visar på människor som kommunicerar i grupp
Två flygplats arbetare som talar i en komradio samtidigt som de pratar med varandra

Utökad täckning med Push to Talk

Vi vill utvidga täckningen betydligt för vårt befintliga kommunikationsradionät

Det är fakta; vissa kunder behöver fortsätta använda sina Tetra- eller DMR-radiosystem. Orsakerna kan skilja sig åt, ofta finns vissa delar av verksamheten i ett område med ingen eller begränsad täckning av mobiltelefonnät. En annan orsak kan vara att kommunikationen ska fungera back-to-back (DMO), där radioapparater kan kommunicera med varandra utan någon form av basstation eller repeater.

Vi hör kunder säga att de önskar att deras radionätverk skulle ha bättre täckning över större geografiska områden och att de ibland hade tillgång till fler radioapparater. Men det är kostsamt att bygga ut komradio nät med omfattande täckning och investera i det antal komradio som krävs för att möta behovet vid speciella tillfällen.

Från ett praktiskt och ekonomiskt perspektiv kan det vara klokt att överväga att installera en GroupTalk radiobrygga för interoperabilitet mellan tvåvägsradio och smartphones. Detta är en en kostnadseffektiv lösning som kombinerar befintliga radioapparater med telefoner och datorer, en lösning utan geografiska begränsningar.

Flygbolag, offshore, hamnar, logistiska terminaler och transport, taxi och skidorter är typiska vertikaler som kan dra nytta av att utöka sina radionät.

 

Läs om SAS konkurrenskraft med PTT, GroupTalk kund sedan 2006

Två flygplats arbetare som talar i en komradio samtidigt som de pratar med varandra
En person står på ett tak av en byggnad och ställer in ett gamalt komradio system.

Smartphone som komradio

Vi vill modernisera vårt nuvarande komradiosystem.

Mycket kan sägas om traditionella komradiosystem, men ofta har de en imponerande livslängd. Trots det har vi kunder som kommer till oss för att byta ut deras komradio lösningar som är vid vägs ände och vill istället gå över till en modernare lösning.

Förutom den ekonomiska fördelen med att använda sin smartphone som komradio är flexibiliteten. Med GroupTalks funktionalitet, röstkvalitet, täckning och den moderna webbaserade administrationen av GroupTalk tjänsten ökar flexibiliteten för den digitala arbetaren. Detta är några av de viktigaste faktorerna inför våra kunders val till att gå över från gamalt komradiosystem till komradio i din smartphone.

Att gå från gamla rutiner till nya möjligheter banar vägen för en smidigare gruppkommunikation och effektivare arbetsdag. Att använda din smartphone som en komradio innebär att du endast behöver en enhet för all form av gruppkommunikation. Mindre att bära, underhålla, betala och ladda.

Taxi Norra Uppland gjorde precis detta, använder sin smartphone som komradio. 

 

Se vår introduktionsvideo om GroupTalk appen

Läs om Taxibranschens Maximala Förändring
En person står på ett tak av en byggnad och ställer in ett gamalt komradio system.
En skylt med texten säkerheten först

Öka säkerheten med personlarm i mobilen

Vi vill öka säkerheten för våra anställda och vår verksamhet.

Tyvärr lever vi i en värld där du alltid måste vara förberedd på det värsta. Säkerhet är viktigt för företag som behöver skapa trygghet för sina anställda.

GroupTalk tillhandahåller omfattande larm- och säkerhetsfunktioner som kan användas av anställda för att larma inom sin organisation såväl som till externa säkerhetspartners vid en farlig situation.

Användningen av person larm från GroupTalk har utvidgats till personal i butiker som larmar säkerhetsvakterna som arbetar i köpcentret eller i dess närhet.

Över tiden har vi sett hur många GroupTalk kunder som började med PTT tjänster för samarbete börjar dra nytta av den professionella larmfunktionaliteten hos GroupTalk. Detta inkluderar även ensamarbete inom servicebranschen, på lager, sjukhus etc.

 

Värdesätt dina Anställdas och Kollegors Trygghet! Se video

En skylt med texten säkerheten först