3M Peltor WS PROTAC XPI med GroupTalk push to talk ptt app

GroupTalk med 3M Peltor

mar 3, 2023

Vill du veta mer om GroupTalk? Vänligen kontakta oss här! Klicka här för att se videon

GroupTalk är kompatibel med olika typer av Push to Talk tillbehör, 3M PELTOR WS ProTac XPI är en av dessa

3M PELTOR WS ProTac XPI är ett högpresterande headset som kombinerar avancerad hörselskyddsteknik med Bluetooth anslutning och en brusreducerande mikrofon. Hörselskyddet är designat för att ge en bekväm och säker passform under längre perioder av användning i bullriga miljöer, samtidigt som användaren kan kommunicera effektivt genom Push to Talk med kollegor och andra parter i branschen. Hörselskydd används ofta i industri- och byggmiljöer för att skydda användarens hörsel från höga och potentiellt skadliga ljudnivåer.

Vår PTT lösning gör att arbetare inom industrier som flygplatser, offshore, bygg, hamnar, evenemang och sport kan kommunicera med andra i sitt team utan att behöva ta bort hörselskyddet. Detta kan vara särskilt viktigt i bullriga miljöer där effektiv kommunikation är avgörande för säkerhet och produktivitet. Det kan också minska risken för olyckor eller skador genom att möjliggöra tydlig realtidskommunikation i riskmiljöer.

Genom att använda Peltor enheter med GroupTalk kan kollegorna kommunicera effektivt, få viktiga säkerhetsinstruktioner och vara uppmärksamma på eventuella faror eller nödsituationer i realtid utan att behöva ta bort hörselskyddet.

I dessa typer av branscher kan det vara svårt att höra och förstå instruktioner från arbetsledare eller medarbetare. Detta kan leda till förseningar, misstag och minskad produktivitet. Effektiv gruppkommunikation bidrar till att alla arbetskollegor arbetar effektivt mot gemensamma mål.

Utforska din verksamhets fulla potential med GroupTalk - se vilken skillnad det kan göra för din bransch.

Är du nyfiken på att se hur detta fungerar i det verkliga livet? Se videon nedan.