Walkie Talkie i mobilen - effektiviserar restaurang- och event personalens arbete

Walkie Talkie i mobilen - effektiviserar restaurang- och event personalens arbete

nov 30, 2023

Kontakta oss här Testa GroupTalk gratis i 14 dagar här

Julbord, adventshelger, nyårsmiddag och andra högtidsfiranden står för dörren

Restauranger runt om i världen välkomnar sina gäster för att avnjuta goda maträtter, fina bakverk och njuta av julefriden som gäst för en kväll. Detta kan medföra många bokningar för restaurangerna och ett stort antal rätter som ska serveras vid olika bord och som följd en hög belastning på personalen. 

Det absolut viktigaste inom restaurang och eventbranschen är snabb och personlig service till gästerna, vilket förutsätter en effektiv kommunikation mellan personalen. Genom att ha en smidig gruppkommunikation mellan servitörer, kockar, värdar och barpersonal kan de snabbt koordinera beställningar, frågor om menyn, speciella önskemål från gästerna eller andra tänkbara situationer som uppstår där effektivt samarbete är nyckeln. Detta hjälper till att förbättra servicekvaliteten och öka kundnöjdheten samt minska risken för missförstånd och onödiga fördröjningar. 

Bränder, skärskador, fallolyckor och berusade / våldsamma gäster är händelser som kan förekomma på restauranger eller event. Vid denna typ av krissituation är välorganiserad gruppkommunikation mellan servicepersonal och ordningsvakter avgörande för att säkerställa allas säkerhet och åtgärda situationen omedelbart. 

Modernisera din arbetsplats nuvarande komradiosystem med GroupTalk appen

Fördelarna med GroupTalk som förvandlar din iPhone eller Android smartphone till en komradio jämfört med en traditionell komradio för restaurang- och eventbranschen är många. 

Kostnadseffektivt: Alla har en telefon och den är bra för att ringa från person till person.
I många verksamheter räcker emellertid inte telefonsamtal, det finns ett uttryckligt behov av att snabbt kommunicera och samordna i grupp. Genom att använda GroupTalk kan alla arbetsgrupper dra nytta av kraften i gruppkommunikation, utan infrastrukturinvesteringar eller kostsamma implementeringsprojekt. Att använda din befintliga mobil som komradio undviker behovet av att köpa dedikerade Push to Talk telefoner eller komradio och möjliggör användning av befintlig utrustning, vilket resulterar i kostnadsbesparingar.

GroupTalk kunder kan välja mellan olika abonnemang beroende på behov och budget. Vi erbjuder års, månads och dags licenser, vilket möjliggör en flexibel och kostnadseffektiv tjänst. Förutom detta kan GroupTalk också integreras med befintliga kommunikationsradiosystem, vilket ger ytterligare kostnadseffektivitet och möjlighet att dra nytta av redan gjorda investeringar.

Användarvänligt: Att personalen kan använda en smartphone som komradio innebär att de endast behöver en enhet för all form av gruppkommunikation. Mindre att bära, underhålla, betala och ladda. Det är särskilt användbart eftersom många människor redan har sina mobiltelefoner till hands. Att gå från gamla rutiner till nya lösningar banar vägen för en smidigare gruppkommunikation och effektivare arbetsdag. 

Personalen kan komma igång på några minuter. GroupTalk appen laddar du enkelt ner i App Store eller Google Play. Appen är enkel att använda, med en enda knapptryckning kan du och dina kollegor tala med varandra i era arbetsteam i realtid med kristallklart tal.

Obegränsad räckvidd: Med hjälp av GroupTalk kan personal samarbeta över vilket avstånd som helst och är fria till att använda de mobiloperatörer de vill. Detta gör det möjligt för verksamheter och dess anställda att snabbt och enkelt dela information, få svar på frågor, samordna arbete, lösa problem och fatta beslut på ett effektivt och säkert sätt, vilket sparar tid och minskar risken för stress och missförstånd i arbetsgruppen. Du och dina kollegor kan använda GroupTalk på samma sätt som du använder vilken app som helst där du har mobiltäckning. Där du kan scrolla på sociala medier, ringa telefonsamtal eller skicka sms, där kan du också använda GroupTalk. 

Ökad säkerhet: GroupTalk säkerställer din affärskritiska kommunikation och personalens säkerhet. Vi använder en högkvalitativ molninfrastruktur för att säkerställa att tjänsterna är tillförlitliga och säkra för användarna. Genom att använda de bästa mobila 4G / 5G- och Wi-Fi nätverken, tillsammans med marknadsledande molninfrastruktur, kan användarna känna sig trygga med att deras kommunikation är säker och tillgänglig när de behöver den. Genom användning av ​​SSL (https) och AES 256-bitars kryptering kan användarna lita på att deras kommunikation är skyddad och inte kan avlyssnas av obehöriga.

Vi erbjuder också möjligheten att välja en publik eller privat molntjänst på Amazon Web Services (AWS Private Cloud) för användare som vill ha extra säkerhet och kontroll. Detta ger företagskunder en extra nivå av kontroll över sin data.

GroupTalk tjänsten är skalbar, vilket innebär att den kan anpassas efter din arbetsplats behov och utvecklas i takt med er verksamhet. Vi löser din verksamhets kommunikationsbehov oavsett om ni är 5 eller 100,000 användare. Om så önskas kan tjänster som personlarm, realtidspositionering, inspelning, köer, full-duplex, video, private call, radio bryggning, delning, med mera läggas till för att utnyttja tjänstens alla kraftfulla funktioner för en ännu effektivare, säkrare och enklare arbetsprocess. 

GroupTalk besitter ett mycket professionellt och skickligt teknikteam i Sverige som utvecklar och förvaltar tjänsten. Vårt team har en lång historia av att erbjuda affärskritiska Push to Talk tjänster för företagskunder sedan 2006. Detta innebär att våra kunder kan lita på att GroupTalk lösningen är väl utvecklad och testad för att möta deras behov.

Är du nyfiken och vill veta vilka restauranger, eventföretag och andra företag som är våra kunder och därmed GroupTalk användare? Gå längst ned på vår startsida för att se våra kunders loggor.