Vår Push to Talk lösning

GroupTalk tillhandahåller en marknadsledande molnbaserad Push to Talk tjänst som möjliggör gruppkommunikation för realtidssamarbete. Vi gör det möjligt för den moderna och mobila arbetaren att öka produktiviteten och säkerheten.

Vi har många namn på saker vi älskar, walkie talkie, komradio, PoC radio, LTE radio, Tetra terminal, DMR, digital och analog radio, tvåvägsradio, kommunikationsradio m.fl. med UHF, VHF eller IP baserade nätverk så som PTToC (Push to Talk Over Cellular), som utnyttjar mobila nätverk. Det handlar i grund och botten om röstkommunikation i grupp med en enda knapptryckning, Push to Talk (PTT).

Att installera och underhålla traditionella komradiosystem är komplext på grund av behovet av att etablera privat infrastruktur för täckning och programmering av radio. Med GroupTalk är det enkelt och smidigt att komma igång med gruppkommuniktion över de mobila näten 3G, 4G, 5G eller WiFi. 

Läs vidare för att lära dig om fördelarna med GroupTalk lösningen och vilka förändringar detta kan skapa för din organisation.

Smartphone med GroupTalk appen push to talk

Ladda enkelt ner GroupTalk appen

Kom igång på några minuter med GroupTalk appen

GroupTalk appen laddar du enkelt ner i App Store eller Google Play. Genom att ladda ner GroupTalk förvandlar du din mobil till ett kraftfullt samarbetsverktyg för realtids gruppkommunikation och dig själv till nutidens digitala arbetare. 

Appen är enkel att använda, med en enda knapptryckning kan du och dina kollegor tala med varandra i era arbetsteam som kan bestå av ett obegränsat antal användare. Detta kallas för gruppkommunikation genom Push to Talk (PTT). Tryck på knappen, håll in, tala och släpp.

Med hjälp av GroupTalk kan ni samarbeta över vilket avstånd som helst, använd valfria mobiloperatörer, i ett obegränsat antal PTT grupper med så många användare som behövs för ert behov. Detta gör det möjligt för företag och dess anställda att snabbt och enkelt dela information, få svar på frågor, samordna arbete, lösa problem och fatta beslut på ett effektivt och säkert sätt, vilket sparar tid och minskar risken för stress och missförstånd i arbetsgruppen. 

GroupTalk skapar möjligheten till att du och dina kollegor kan kommunicera obehindrat med varandra oberoende på var ni befinner er i så många PTT grupper som behövs. Detta gör det möjligt för användare att kommunicera effektivt i olika projekt och samarbeten, samtidigt som de kan hålla sin kommunikation organiserad och strukturerad.

Ladda ner GroupTalk appen för iOS här. Ladda ner GroupTalk appen för Android här.

Se vår introduktionsvideo om GroupTalk appen

Smartphone med GroupTalk appen push to talk
En jordglob med siffror runt omkring

Vi använder molninfrastruktur av högsta kvalitet

Vi säkerställer din affärskritiska kommunikation och personalens säkerhet

GroupTalk använder en högkvalitativ molninfrastruktur för att säkerställa att tjänsterna är tillförlitliga och säkra för användarna. Genom att använda de bästa mobila 3G / 4G / 5G- och Wi-Fi nätverken, tillsammans med marknadsledande molninfrastruktur, kan användarna lita på att deras kommunikation är säker och tillgänglig när de behöver den.

Vi erbjuder också möjligheten att välja en privat molntjänst på Amazon Web Services (AWS Private Cloud) för användare som vill ha extra säkerhet och kontroll över sin data. Detta ger företagskunderna en extra nivå av kontroll över deras data.

GroupTalk besitter ett mycket professionellt och skickligt teknikteam i Sverige som utvecklar och förvaltar tjänsten. Vårt team har en lång historia av att erbjuda tillförlitliga Push to Talk tjänster för företagskunder sedan 2006. Detta innebär att våra kunder kan lita på att GroupTalk lösningen är väl utvecklad och testad för att möta deras behov.

En jordglob med siffror runt omkring
En skylt med texten säkerheten först

Krypterad röst- och datakommunikation

Vi värdesätter din integritet och använder därför 256-bitars kryptering

GroupTalk prioriterar användarnas integritet och använder därför krypterad röst- och datakommunikation. Genom att använda SSL (https) och AES 256-bitars kryptering kan användarna lita på att deras kommunikation är skyddad och inte kan avlyssnas av obehöriga.

Vi har också satsat på att bygga vårt datacenter och nätverksarkitektur för att uppfylla kraven från de mest säkerhetskänsliga organisationerna. Detta innebär att våra företagskunder kan lita på att vi tar säkerhet på allvar och gör allt för att skydda deras kommunikation.

Genom att använda krypterad kommunikation och satsa på hög säkerhet kan företagskunderna lita på att GroupTalk lösningen är väl skyddad och att deras integritet bevaras. Detta är särskilt viktigt för organisationer som hanterar känslig information eller som behöver kommunicera med hög säkerhet.

En skylt med texten säkerheten först
Grouptalk är kvalitet snabbhet effektivt och billigt

Ett prisvärt val för gruppkommunikation i realtid

Använd din smartphone med en flexibel prissättningsmodell

GroupTalk kräver inga stora installationer eller infrastrukturer, vilket gör det möjligt för användare att enkelt implementera och använda lösningen utan stora investeringar. 

GroupTalk är en mycket kostnadseffektiv lösning som kan användas med befintliga smartphones, vilket innebär att företag inte behöver investera i dyra kommunikationsradiosystem. Istället kan de använda sina befintliga mobila enheter för att kommunicera i realtid med sina kollegor, vilket är både enklare och billigare.

Företag kan välja mellan olika prissättningsalternativ beroende på deras behov och budget. Vi erbjuder års, månads och dags licenser, vilket ger företag en flexibel uppsättning av funktioner till en rimlig kostnad. 

Förutom detta kan GroupTalk också integreras med befintliga kommunikationsradiosystem, vilket ger ytterligare kostnadseffektivitet och möjlighet att dra nytta av existerande infrastruktur.

Vill du veta mer om vår prismodell? 

Ställ din fråga till oss här!

Grouptalk är kvalitet snabbhet effektivt och billigt
En människa skriver på en dator med en illustration som visar på människor som kommunicerar i grupp

Modern Push to Talk teknologi

Molnbaserad komradio byggd med den senaste tekniken

Vår Push to Talk lösning är utformad för att möta de moderna behoven av företagskommunikation. Lösningen är molnbaserad och bygger på den senaste tekniken, inklusive nästa generations ljudkodek för kristallklar röst. Dessutom kan GroupTalk integreras med andra mobila applikationer och tjänster.

GroupTalks centraliserade webbaserade administration och Over the Air (OTA) apphantering på mobila enheter gör att molntjänster kan hanteras på ett effektivt sätt. Lösningen erbjuder också API, Active Directory integration och Single Sign On för enkel och centraliserad hantering av användare.

Alla dessa funktioner gör GroupTalk till en modern Push to Talk lösning som är idealisk för företag som behöver effektiv och pålitlig gruppkommunikation. Lösningen är också skalbar, vilket innebär att den kan anpassas efter ditt företags behov och utvecklas i takt med er verksamhet.

En människa skriver på en dator med en illustration som visar på människor som kommunicerar i grupp