Kom igång med GroupTalk!

Framtidssäkra ditt företag med modern teknologi för gruppkommunikation

Gå från gamla rutiner till nya möjligheter. Med vår Push to Talk tjänst GroupTalk förvandlas din smartphone till en molnbaserad komradio, vilket innebär att du endast behöver en enhet för all form av gruppkommunikation. Mindre att bära, underhålla, betala och ladda.

Med GroupTalk kan du och dina kollegor kommunicera med varandra i grupp, både genom tal och text. Din bransch får chansen med GroupTalk att på ett obehindrat sätt kommunicera med ett obegränsat antal användare i grupp. Detta gör du genom att helt enkelt trycka på en enda knapp i GroupTalk appen på din smartphone. GroupTalk gör det möjligt för företag och dess anställda att snabbt och enkelt dela information, få svar på frågor, samordna arbete, lösa problem och fatta beslut på ett effektivt och säkert sätt, vilket sparar tid och minskar risken för stress och missförstånd i arbetsgruppen. 

Testa GroupTalk kostandsfritt i 14 dagar och få tillgång till en enkel kommunikationslösning i din smartphone med global täckning över hela världen via 4G / 5G / Wi-Fi, privata / gruppanrop med kristallklar ljudkvalité och chansen till att skala upp antalet användare över en hel bransch med funktioner som personlarm, samtalsbegäran och positionering m.fl som passar era behov. Skapa möjligheten för ditt företag att öka produktiviteten, säkerheten och flexibilitet till en mycket prisvärd kostnad. 

Läs om hur några av våra kunder Missing People, SAS, Taxi Norra Uppland och Silva Green Fuel har anammat vår molnbaserade PTT tjänst i sitt arbete och ökat sin konkurrenskraft med hjälp av GroupTalk.

Upptäck en ny värld av kommunikation med GroupTalk!

Fyll i följande information i formuläret nedan. Företag, land, bransch, antal Push to Talk användare (behöver inte vara exakt). Samt dina personuppgifter som för- och efternamn, e-post och telefonnummer. Klicka sedan på den orangea rutan för att skicka en förfrågan om att testa GroupTalk kostandsfritt

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Kontaktinformationen (e-post och telefonnummer) används för att underlätta inloggning till GroupTalk appen, webbadmin och PC Dispatch.
Obs! Om du inte fick ett introduktionsmail efter att du registrerat dig bör du kontrollera din skräppost, mailet kan ha hamnat där.

Testa GroupTalk kostnadsfritt i 14 dagar!

Säkerhet, Flyg, Transport etc.
Uppskattat nummer
Måste inkludera landkod (t.ex. +46 för Sverige)