Gratis test av GroupTalk tjänsten

Testa GroupTalk kostnadsfritt i 14 dagar!

Säkerhet, Flyg, Transport etc.
Uppskattat nummer
Måste inkludera landkod (t.ex. +46 för Sverige)

Framtidssäkra ditt företag med modern teknologi för gruppkommunikation

Gå från gamla rutiner till nya möjligheter. Med vår Push to Talk tjänst GroupTalk förvandlas din smartphone till en molnbaserad komradio, vilket innebär att du endast behöver en enhet för all form av gruppkommunikation. Mindre att bära, underhålla, betala och ladda.

Med GroupTalk kan du och dina kollegor kommunicera med varandra i grupp, både genom tal och text. Detta gör du genom att helt enkelt trycka på en enda knapp i GroupTalk-appen på din smartphone. GroupTalk möjliggör för företag och deras anställda att snabbt och enkelt dela information, få svar på frågor, koordinera arbete, lösa problem och fatta beslut effektivt och säkert, vilket sparar tid och minskar risken för stress och missförstånd i arbetsgruppen.

Testa GroupTalk gratis i 14 dagar och upplev global täckning, kristallklart ljud och anpassningsbara funktioner. Uppgradera din kommunikation idag!

Läs om hur några av våra kunder Missing People, SAS, Taxi Norra Uppland och Silva Green Fuel har anammat vår molnbaserade PTT tjänst i sitt arbete och ökat sin konkurrenskraft med hjälp av GroupTalk.

Upptäck en ny värld av kommunikation med GroupTalk!

Fyll i följande information i formuläret nedan. Företag, land, bransch, antal Push to Talk användare (behöver inte vara exakt). Samt dina personuppgifter som för- och efternamn, e-post och telefonnummer. Klicka sedan på den orangea rutan för att skicka en förfrågan om att testa GroupTalk kostandsfritt

Kontaktinformationen (e-post och telefonnummer) används för att underlätta inloggning till GroupTalk appen, webbadmin och PC Dispatch.
Obs! Om du inte fick ett introduktionsmail efter att du registrerat dig bör du kontrollera din skräppost, mailet kan ha hamnat där.

Se hur lättanvänd GroupTalk appen är här