GroupTalk PC Dispatch med iOS användare och Ecom Smart-Ex02 CCW

Critical Communications World 2023

feb 23, 2023

GroupTalk kommer att ställa ut på den kommande Critical Communications World mässan!

Vi är glada att kunna meddela vårt deltagande i den kommande CCW mässan, som äger rum i Helsingfors, Finland, den 23-25 ​​maj, 2023. Critical Communications World (CCW) är ett årligt evenemang som samlar yrkesverksamma och experter inom området kritisk kommunikation. Evenemanget syftar till att tillhandahålla en plattform för industrins intressenter att diskutera de senaste trenderna, utmaningarna och teknologierna inom kritisk kommunikation.

Vi kommer att vara på plats och visa upp vår moderna Push to Talk tjänst för gruppkommunikation i realtid. PTT tjänsten har tillvalsfunktioner som  överfallslarm / personlarm, text meddelanden, PC dispatch, privata samtal, GPS positionering och mycket mer. Idag används GroupTalk inom branscher som säkerhet och vaktbolag, blåljus, bilbärgare, flyg, taxi, bygg, transport, detaljhandel, olja- och gasindustrin, hotell, köpcentrum, fabrik, sport, event m.fl.

Besökare till vår monter kan förvänta sig att se live demonstrationer av vår samarbetstjänst, rörligt material som visar hur tjänsten används i det verkliga livet samt den hårdvara i form av PTT knappar och blåtands headsets för att uppnå den bästa användarupplevelsen.

Besök oss på Critical Communications World 2023, vi ser fram emot att möta dig på mässan!

Du hittar GroupTalk tillsammans med andra medlemsföretag i Critical Communication Sweden (CCS) i monter N60 HALL 5.

För mer information om mässan www.critical-communications-world.com