PTT taxi polis väktare köpcentrum bygg transport logistik flyg olja och gas hotell

Testa GroupTalk Push to Talk kostnadsfritt!

jan 5, 2022

Registrera dig här för en kostnadsfri provperiod

Arbetar du inom branscher som säkerhet och vaktbolag, blåljus, bilbärgare, flyg, taxi, bygg, transport, detaljhandel, olja- och gasindustrin, hotell, köpcentrum, fabrik, sport, event m.fl där säkerhet för dina medarbetare och en tillförlitlig kommunikationstjänst för gruppsamarbete i realtid är högsta prioritet? 

Vår marknadsledande Push to Talk tjänst GroupTalk är till för företag som vill öka sin effektivitet och säkerhet genom snabb gruppkommunikation med obegränsat antal användare med tillgång till funktioner som överfallslarm, platsinformation, privata / grupp-textmeddelanden samt privata / grupp-samtal mellan användare och dispatchers. 

Företag som vill vara konkurrenskraftiga satsar på att bli moderna och digitala med en digital transformationsstrategi. De flesta människorna har idag en smartphone som de använder för privat bruk, men dessa blir också den plattform som möjliggör effektiva arbetsflöden på din arbetsplats, som håller samman spridda arbetsgrupper och skapar tillväxt samt en produktivitetsdrivare, oavsett din bransch.

I många företag räcker emellertid inte telefonsamtal, det finns ett uttryckligt behov av att snabbt prata och samordna i grupp. Genom att använda GroupTalk kan alla organisationer dra nytta av kraften i gruppkommunikation, utan infrastrukturinvesteringar eller kostsamma implementeringsprojekt.

Vill du ha tillgång till en enkel kommunikationslösning i din smartphone med global täckning över hela världen via 4G / 5G / Wi-Fi, privata / gruppanrop med kristallklar ljudkvalité och chansen till att skala upp antalet användare över en hel bransch med funktioner som passar era behov. Genom vår GroupTalk app förvandlas din smartphone till en molnbaserad komradio och du behöver nu bara en enhet för all form av kommunikation i grupp. Mindre att bära, underhålla och ladda.

Testa vår kommunikationstjänst för gruppsamarbete kostnadsfritt i 14 dagar på din arbetsplats och gör det möjligt för din mobila arbetsstyrka att öka effektiviteten och säkerheten. 

Vad skall man tänka på när man testar GroupTalk?

När du utvärderar tjänsten ska du kolla täckningen (tjänsten skall såklart fungera på alla platser där ni bedriver verksamhet) och ljudkvaliteten. Lägg märke till användarupplevelsen i mobilappen. Testa vidare med PC Dispatch och tilläggs funktionerna. 

Har du några frågor eller funderingar? Slå oss en signal eller skicka ett mail. GroupTalk har massor av erfarenheter att dela med oss av hur just din verksamhet kan effektiviseras med moderna kommunikationslösningar.

Se videon nedan och upptäck hur du kan modernisera och digitalisera din arbetsplats!

Tel: +46 770 82 00 55
Mail: info@grouptalk.com