IS540 ATEX smartphone med 5G

Nästa nivå av gruppkommunikation i farliga arbetsområden

jul 4, 2024

Se videon på IS540 med GroupTalk här Besök ExNor hemsida här

Högpresterande industriell 5G Smartphone IS540 för arbete i ATEX-zon 1/21

Företag inom olja och gas, gruvdrift, läkemedel, marin, livsmedelsbearbetning, batteritillverkning och andra sektorer verkar i farliga miljöer som kräver användning av ATEX-certifierad utrustning. ATEX-certifiering säkerställer att utrustningen är säker att använda i explosionsfarliga miljöer och upprätthåller en trygg arbetsmiljö.

Säkra upp och förbättra din arbetsdag med GroupTalk och ExNor

På GroupTalk har vi omfattande erfarenhet av att tillhandahålla vår lösning för gruppkommunikation med Push to Talk, personlarm, GPS-positionering, dispatch, textmeddelanden och mer, till företag som behöver ATEX-certifierad utrustning. Genom att samarbeta med världsledande leverantörer av ATEX-certifierade smartphones och tillbehör, såsom ExNor, kan vi hjälpa dessa företag att utnyttja en modern lösning i en digitaliserad värld utan att kompromissa med säkerheten.

ExNor har nu lanserat en ny robust och modern 5G smartphone IS540, certifierad för ATEX-användning i farliga miljöer. Smartphonen fungerar på nätverk som 5G, 4G och WiFi. Den har knappar för Push to Talk och personlarm. IS540 kan användas säkert på arbetsplatser över hela världen, även för arbete inom ATEX-zon 1/21.

Med IS540 får mobila arbetare, såsom de inom olja och gas, kemi, petrokemi, läkemedel eller energisektorer, en av marknadens mest avancerade robusta ATEX-smartphone, enligt konceptet för företagsmobilitet från ExNor. Tillsammans med GroupTalk tjänsten garanteras en optimal användarupplevelse för gruppsamarbete.