GroupTalk och Flash connectivity group loggor

GroupTalk och Flash Connectivity Group i partnerskap

aug 24, 2023

GroupTalk och Flash Connectivity Group i samarbete för Push to Talk kunder i Nederländerna

Pressmeddelande, augusti 2023

GroupTalk och Flash Connectivity Group är stolta över att meddela ett strategiskt partnerskap som trädde i kraft den 1 juli 2023. Samarbetet drar nytta av den samlade expertisen och resurserna från GroupTalk och Flash Connectivity Group för att förbättra utvecklingen och leveransen av högkvalitativa Push to Talk produkter och tjänster till kunder i Nederländerna.

Partnerskapet är en utvidgning av det långsiktiga samarbetet mellan GroupTalk och 2WAY BV (en del av Flash Connectivity Group). Samarbetet har nu expanderat över hela gruppen och är ett viktigt steg mot att utöka Push to Talk tjänsten från kunder inom offentlig säkerhet till flera företagsvertikaler och uppnå ännu större närvaro.

Partnerskapet innebär också att Flash Connectivity Group tar över de befintliga GroupTalk kunderna från Gtbase i Nederländerna.

Denna strategiska allians gynnar befintliga och potentiella kunder genom att ge dem större tillgång till avancerad kommunikationsteknologi.

Nästa steg mot innovativa Push to Talk lösningar

Genom att kombinera expertisen från Flash Connectivity Group och GroupTalk uppstår en stark kombination av kunskap och innovation. Båda parter är engagerade i att optimera och förnya Push to Talk och samarbetslösningar för mobila arbetsstyrkor för att möta den växande efterfrågan på pålitlig, omedelbar och kostnadseffektiv kommunikation.

Detta partnerskap försäkrar att kunderna kommer att dra nytta av en komplett uppsättning samarbetslösningar, inklusive Push to Talk teknik som effektiviserar kommunikationsprocesser och förbättrar operationell säkerhet och effektivitet.

Om GroupTalk

GroupTalk erbjuder moderna marknadsledande tjänster för Push-to-Talk, överfallslarm / personlarm, PC Dispatch och textmeddelanden, med hjälp av mobilt nätverk, som uppfyller de högsta standarderna för företagskunder och organisationer inom offentlig säkerhet, för att öka effektiviteten och säkerheten för mobila arbetsstyrkor.

Med fokus på tillförlitlighet, hastighet och effektivitet har GroupTalk etablerat en stabil position och har bevisat den högsta tillgängligheten av tjänsten inom flera branscher såsom flyg, bygg / anläggning, energi, detaljhandel, säkerhet, offentlig säkerhet, transport, vägassistans, offshore / energi, hotell och tillverkning, med mera. Se https://grouptalk.se 

Om Flash Connectivity Group

Flash Connectivity Group är en grupp specialiserade företag som garanterar säkerhet och effektivitet i företags- och kritiska uppdragssituationer med de bästa teknologiska kommunikationslösningarna och tjänsterna. Med sin rika erfarenhet och historia ser de möjligheter på marknaden. Därför har, förutom Flash Private Mobile Networks, företagen 2WAY BV och PrioCom BV lagts till portföljen, med fokus på en specifik marknadssegment och teknologisk lösning. Fokuset på ömsesidigt samarbete erbjuder i slutändan kunden den bästa servicen. Se https://flash-connectivitygroup.com/en/