GroupTalk och Personlarm app med en Zebra TC77 och RSM med QR koder

Förenklad blåtands parning med QR-koder i GroupTalk appen

sep 21, 2023

Vill du veta mer om GroupTalk? Vänligen kontakta oss här! Klicka här för att se videon

GroupTalks QR funktion effektiviserar parning av Push to Talk tillbehör och minskar felkopplingar

Känner du och dina kollegor igen er i svårigheterna med att para era blåtands kommunikationsenheter såsom monofoner eller Peltor-kåpor med era telefoner? 

Det kan vara jobbigt med blåtands paring, man råkar para fel monofon med sin telefon (om andra kollegor är i ens närhet och parar sina monofoner), monofonen från gårdagens arbetspass har inte blivit avparad och är därmed låst till en annan telefon. Ja, problemen kan vara många med blåtands parning. 

För att förenkla och förbättra parningsprocessen har vi på GroupTalk utvecklat en ny funktion i GroupTalk appen som gör det möjligt för dig och dina kollegor att använda QR-koder för att para blåtands PTT tillbehör. 

Handhavandet är enkelt: 
Gå online i GroupTalk, skanna snabbt och enkelt QR-koden på Push to Talk tillbehöret med hjälp av telefonens kamera eller scanner, klart! 

Här är några fördelar med blåtands parning med QR-kod i GroupTalk:

  1. Snabb och enkel: Genom att skanna en QR-kod kan användare para ihop sina enheter på bara några sekunder. Det krävs ingen manuell inmatning av information eller sökande efter enheter.
     
  2. Minskade risker: Eftersom all nödvändig information är inbäddad i QR-koden, minskar risken för felaktiga parningar avsevärt. Detta är särskilt användbart för branscher där användarna byter kommunikationsenheter varje dag och behöver en snabb och smidig parningsprocess. 

Se videon nedan för QR-parning med GroupTalk i praktiken.