Push to Talk hörselkåpor / peltor för grupp kommunikation

Förbättra kommunikationen på din arbetsplats med komradio i mobilen

jun 12, 2024

Testa GroupTalk gratis Se hur detta fungerar i det verkliga livet

Använd din smartphone och hörselskydd för effektiv grupp kommunikation

Använd dina befintliga hörselskydd / hörselkåpa och addera en Push to Talk knapp så att du och dina kollegor kan kommunicera i grupper genom Push to Talk i GroupTalk.

3M Peltor WS Alert X är ett högpresterande headset som kombinerar avancerad teknik för hörselskydd med Bluetooth-anslutning och en brusreducerande mikrofon. Hörselskyddet är utformat för att ge en bekväm och säker passform under långa perioder av användning i bullriga miljöer. Hörselskydd används vanligtvis inom industri- och byggsektorer för att skydda användarens hörsel från höga och potentiellt skadliga ljudnivåer.

Vår PTT lösning gör det möjligt för användare inom branscher som flygplatser, offshore, byggplatser, hamnar, evenemang och sport att kommunicera med andra i sitt arbetsteam utan att behöva ta av sig hörselskyddet. Detta kan vara särskilt viktigt i bullriga miljöer där effektiv grupp kommunikation är avgörande för säkerhet och produktivitet. Det kan också minska risken för olyckor eller skador genom att möjliggöra kristalklar realtidskommunikation i högriskmiljöer.

Genom att använda ett hörselskydd tillsammans med en extern Push to Talk knapp i GroupTalk kan människor emellan kommunicera effektivt, ta emot viktiga säkerhetsinstruktioner och vara vaksamma på eventuella faror eller nödsituationer i realtid utan att behöva ta av sig hörselskyddet.

I dessa typer av branscher med höga ljudvolymer kan det vara svårt att höra och förstå instruktioner från överordnade eller arbetskamrater. Detta kan leda till förseningar, misstag och minskad produktivitet. Effektiv gruppkommunikation hjälper till att säkerställa att alla som är på plats har fått rätt information och arbetar effektivt mot gemensamma mål.

Se vilka möjligheter ditt företag kan ha med GroupTalk - se skillnaden det kan göra för din bransch.

Är du nyfiken på att se hur detta fungerar i verkligheten? Se på videon nedan!