Vår Push to Talk lösning

GroupTalk tillhandahåller en marknadsledande gruppkommunikations molntjänst för realtidssamarbete som gör det möjligt för mobila arbetare att öka produktiviteten och säkerheten.

Vi har många namn på saker vi älskar, walkie talkie, komradio, PoC-radio, LTE-radio, Tetra-terminal, DMR, digital-, analog-radio m.fl. med UHF, VHF eller IP-baserade nätverk. Det handlar om i grund och botten om röst- och textkommunikation i grupp med en knapptryckning.

Att installera och underhålla traditionella komradiosystem är komplext på grund av behovet av att etablera privat infrastruktur för täckning och programmering av radio.

Idag tillåter mobilnätverk i kombination med WiFi oss att alltid vara online. På GroupTalk tror vi att användning av tillgängliga IP nätverk är framtiden för all kommunikation, våra kunder behöver därför inte ytterligare privat infrastruktur för att kunna kommunicera i grupp. Detta är framtiden och ett smartare sätt att kommunicera och öka säkerheten för deras personal.

Enkelt

Enkelt

Kom igång på några minuter!

Ladda ner GroupTalk appen i App Store eller Google Play och förvandla din mobil till ett kraftfullt samarbetsverktyg för din mobila arbetskraft. Med en knapptryckning, Push to Talk, kan du och dina kollegor direkt prata med varandra i grupper.

Samarbeta över vilket avstånd som helst, använd valfria mobiloperatörer, i ett obegränsat antal PTT grupper med så många användare som behövs.

Enkelt
Tillförlitligt

Tillförlitligt

Använder nätverk och molninfrastruktur av högsta kvalitet.

Tillhandahåller tillförlitliga tjänster genom att använda de bästa mobil- och Wi-Fi-nätverk i kombination med marknadsledande skalbar, tillförlitlig och säker global infrastruktur för molntjänster.

Säkerställer din affärskritiska kommunikation och personalens säkerhet.

GroupTalk tjänsten utvecklas och förvaltas av ett mycket professionellt och skickligt team i Skandinavien.

Vi har en beprövad historik med att tillhandahålla tillförlitliga Push to Talk tjänster för företagskunder sedan 2006.

Tillförlitligt
Säkert

Säkert

Krypterad röst- och datakommunikation.

Vi värdesätter din integritet.

Använder SSL (https) och AES 256-bitars kryptering för säker röst- och datakommunikation.

GroupTalk använder datacenter och nätverksarkitektur byggd för att uppfylla kraven från de mest säkerhetskänsliga organisationerna.

 

Säkert
Prisvärt

Prisvärt

Använd din smartphone med en flexibel prissättningsmodell.

Att använda din befintliga smartphone för Push to Talk tjänster är mycket kostnadseffektivt jämfört med att köpa en traditionell kommunikationsradio.

GroupTalk erbjuder årliga, månatliga och dagliga licenser i kombination med en flexibel funktionsuppsättning för en kostnadseffektiv tjänst.

Lösningen kan utvidgas till att inkludera befintliga komradiosystem.

Prisvärt
Modernt

Modernt

Molnbaserad komradio för 2020-talet

Centraliserad webbaserad administration i kombination med Over the Air (OTA) apphantering på mobila enheter är det moderna sättet molntjänster hanteras.

Nästa generations ljudkodek (HD-röst / bredbandsljud) stöder kristallklart röst.

Integration med andra mobilapplikationer och tjänster för att utnyttja den lösning som är bäst i klassen.

Öppna API för Active Directory-integration och Single Sign On för centraliserad hantering av användare.

Modernt